Rabu, 19 Maret 2014

GENDHING JAWA KLASIK


Monggo dipun pirsani piyambak, penjenengan saged mirsani langsung utawi download wonten ing ngriki :







001. BENDRONGAN – PUCUNG RUBUH – GANDRUNG MANIS – DANDANGGULA BANJET – ASMARADANA JAKALOLA.mp3
002. BW. GAMBUH LGM. LELO LEDHUNG – LDR. SARAYUDA – LAGU ONDHE-ONDHE Pl. Br.mp3
003. BW. LEBDAJIWA – KUTUT MANGGUNG Pl. Br.mp3
004. BW. MUSTIKENGRAT – GENDHING CANDRA -LDR. SRI HASCARYA – LDR. WESMASTER Sl.9.mp3
005. BW. SEKAR AGENG SUDIRAWARNA – UDAN BASUKI – LIPUSARI – GAMBUH Sl. Mny.mp3
006. BW. SUDIRAWARNA – GENDHING WIDASARI – LDR. LIPUR SARI Sl. Mny.mp3
007. GENDHING BANDILORI – LDR. ELING-ELING – KTW. PRANA ASMARA – SLEPEG MAWA PALARAN Pl. Br.mp3
008. GENDHING BONANG SLEBRAK PL.5.mp3
009. GENDHING BUDHENG-BUDHENG – LDR. SARAYUDA Pl.6.mp3
010. GENDHING CANDRANATA – LDR. KAPIREKTA – JINEMAN MIJIL SASANTI Pl.5.mp3
011. GENDHING GANDAKUSUMA – GANDASULI lajeng AYAK-AYAK SREPEG – DANDANGGULA – PANGKUR – DURMA Sl.9.mp3
012. GENDHING GENDHIYENG – LDR. KIJING MIRING – KTW. PUSPANJANA – KEMUDA Pl. 6.mp3
013. GENDHING IRIM-IRIM – LDR. IRIM-IRIM Pl.Br.mp3
014. GENDHING JATIKONDANG – LDR. TEDAK SAKING Pl.5.mp3
015. GENDHING LALER MENGENG SL.9.mp3
016. GENDHING LEMPUNG GUNUNG – GANDRUNG MANIS LDR. SARAYUDA Pl.Br.mp3
017. GENDHING LOGONDHANG – LDR. ELING-ELING – SINOM LOGONDHANG – RANGSANG – PALARAN Pl.5.mp3
018. GENDHING MAJEMUK – ADA-ADA GIRISA – SLEPEG SLOBOG – GAMBUH – ASMARADANA – POCUNG Sl. 6.
019. GENDHING MALARSIH Pl. Br.mp3
020. GENDHING MUNCAR – LDR. SUMYAR – SEKAR PUCUNG Pl. Br.mp3
021. GENDHING ONANG-ONANG lajeng LDR. SRI REJEKI Pl.6.mp3
022. GENDHING PANCATNYANA – LDR. PANGKUR Pl. Br.mp3
023. GENDHING RONDHON – LDR. GONJANG-GANJING – PATHET JINGKING – AYAK-AYAK SLEPEGAN Sl.9.mp3
024. GENDHING TALU WAYANGAN 01.mp3
025. GENDHING TALU WAYANGAN 02.mp3
026. GENDHING TALU WAYANGAN 03.mp3
027. GENDHING TALU WAYANGAN 04.mp3
028. GENDHING TALU WAYANGAN 05.mp3
029. JINEMAN GENDRA – MAS KENTAR – UDAN MAS – CUCUR BIRU – KUMUDA – PALARAN DANDANGGULA PANGKUR Pl.5.mp3
030. KUDANGAN – JULA-JULI SUMBA – AJA LAMIS.mp3
031. LDR. BABAT KENCENG Pl. Br.mp3
032. LDR. BIMA KURDA Pl.5.mp3
033. LDR. JUNGKERI Pl. Br.mp3
034. LDR. KARONSIH Pl. Br.mp3
035. LDR. KOMBANG MARA Pl.5.mp3
036. LDR. RANGAYU Pl. Br.mp3
037. LDR. SRI KAWURYAN Pl. Br.mp3
038. LDR. TIRTAKENCANA – GEGOT Pl.6.
039. LGM. MELATI RINONCE Pl.6.mp3
040. MIJIL KETOPRAK Pl.6.mp3
041. PALARAN JAWI.mp3
042. RUJAK SENTUL Pl.6.mp3
043. SAMBUL GENDING Pl.6.mp3
044. SEKAR GADUNG – LEBDOSARI Sl. My.mp3




Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.