Sabtu, 30 Juni 2012

MoLimo


Main,madon,madat,maling,mendem. Ikulah piwulang poro leluhur kang diwastani MoLimo,Moh nglakoni perkoro limo kang dilarang agomo.

Ananging ngertio yen Kyai Segawon justru nate dawuh,'Lakonono MoLimo perkoro sakral kang mbungahake manah, Pitutur kanggo manten anyar. Kang aran MoLimo iki yoiku : Mlumah,murep,modot,mlebu,metu'.

Mugi saget barokah dados anak engkang soleh lan solehah...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...