Senin, 10 Desember 2012

KUMPULAN LANGGAM JAWA. TAYUB, COKEK, CAMPURSARI :SIDO RONDO




SIDO RONDO

Biyen mulo sliramu wes ta aturi
Golek bojo seng tresna welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo


 (putri):
Ora nyono sliramu sabar ngenteni
Weruh ngono lamaranmu seng ta tompo

Reff : (pria):
Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ga oleh prawane, ta enteni rondone


Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.