Minggu, 27 Januari 2013

lirik lagu Buron karya dalang poer




Wiwit cilik melu simbah ono ndeso
Pengen sekolah nanging ragat raono

Saking buneg aku lungo nyang kuto
Urip ning ratan wis raono dalan liyo

Kawitane mangan udud nunut konco
Suwe suwe atiku ora sronto

Nekat malak sopir nggradag penumpang
Sopo sing wani tak gulung tak ancam parang

Ganep setahun genderaku soyo dhuwur
Kondang disebut gali ning gajah mungkur
Sepeda motor lan mobil wis klakon tak santlap
Ngerti ngerti aku wis dicap gali kelas kakap

Ning terminal moco Koran karo turon
Aku kaget potretku disilang buron
Dauber buser aku ndelik ning nglangon
Bubar kelon kecekel mergo keturon

Bah bajingkrang….

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.