Minggu, 27 Januari 2013

lirik lagu (gus Dur) pendekar rakyat karya dalang poer



Dipekso mudun parlemen
Jarene kasus ngono jarene kasus ngene ning raono nyatane

Dadi lawan politik orde baru
Dadi korban ambisi reformis palsu

Reff:
Nadjan cacat netramu nanging ngerti batinmu
Ngendi kucing ngendi asu

Lsm opo  partai
Ormas opo mung rt, sing penting tumindake

Kelingan welingmu sing prasodjo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene sebab belani rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Back to reff…

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.