Senin, 28 Januari 2013

lirik lagu warung ayu karya dalang poer



Wiwit sepisanan aku wis kepancing
Tumanjem amruso jejantung atiku
Ora kendat anggonku mikir sliramu

Katone nimbangi jebul mung leledo
Tiwas gagas rino wengi isuk sore
Jebul kabeh amung abang abang lambe

Koyo biso digending
Bareng wis kadung pusing
Jebul ra biso nyanding

Piro piro ra susuk
Karepe biso gathuk
Ning nyatane malah remuk

Ketiwasan nggonku nyimpen roso tresno
Tak rewangi saben dino moro sonjo
Jare isih legan jebul uwis kromo

Oalah, jane yo nggur ngene e..andekno antrine jejer teko karang jati…oh ra sumbut karo leh ngonthel. Mandak ora nduwe e lho…cangkruk lali omah…jiamput, jiamput.

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.