Selasa, 19 Februari 2013

DOWNLOAD LANGGAM JAWA (CAMPURSARI) PALING GALAU

Kanca-kanca kabeh ojo lali yo,, download langgam campursari ana ngisor iki,,pokoke ae lah... NAMBAHI WUYUNG (galau total)...haha,, mbok pisan-pisan yen lagi NGGALAU nganggo lagu jawa,,, kan wong jawa tha,, yo,,entrane ngajeni budaya jawa ngunu tha,,,:)


  • Langgam Jawa - Asmorodono
  • Langgam Jawa - Bengawan Sore
  • Langgam Jawa - Lingsir Wengi
  • Langgam Jawa - Mawar Biru
  • Langgam Jawa - Wuyung
  • Tidak ada komentar :

    Poskan Komentar

    Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.