Jumat, 01 Februari 2013

lirik lagu bulan ing bayanan karya dalang poer



Aku eling sliramu saben wengi tumapak lan wong wiwit nutup korine

Aku eling sliramu naliko kembang mekar lan kumbang ngaras nyesep sarine

Wengi wengi sing endah linggo sumanding wadah
Padhang jembar kalangan mbulan langit mbayanan

Aku eling sliramu naliko deres udane lan prawan ngekepi gulinge
Aku eling sliramu naliko padang mbulan lan temanten gumerit ranjange

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.