Minggu, 12 Mei 2013

lirik lagu karnawi karya dhalang poer



judul: karnawi
voc: dhalang poer

ngamen lan dodol Koran
Esok tekan sore
nganti koar sekolahe
Bocah bocah kae
disetrapi gurune
Sebab wis nem sasi
 during bayar spp
Suminem ibune,
buruh bnuruh mangane mur pas pasan
Bapak e karnawi,
 tukang becak maospati
andong saben bengi 2x
Keterak loro mengi

Atine kudu njerit
Nyawang kanyatan pait
Bocah bocah sih cilik
Wis kudu golek duwik

Sing mbarep neng prapatan
Sing ragil neng njero bis
Ngamen lan dodol Koran
Ngoyak penguripane



Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.