Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA: LEGO

Lgm. Lego
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous


Lego rasaning ati
Kaleksanan kang dadi sedyaku
Wus suwe nggonku ngenteni
Mung sliramu kang tak impi-impi
Rino kelawan wengi
Tak sesuwun dungo lan pamuji
Wus dadi prasetying ati
Mugi-mugi Gusti paring idi
Tak geget pinggiring lathi
Opo tenan opo iki ngimpi
Eling-eling semono yen saben ketemu
Prengat prengut ra dadi kersane
Bebasan umpamane
Wong lumampah tur kasatan toyo
Tetesing katresnan jati
Adhuh Gusti bejane wak mami
reff :
kembali ke atas…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TrJuh_L7FgU

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.