Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG-TEMBANG JAWA, CAMPURSARI : BOCAH GUNUNG


Bocah Gunung
Vokal : Minul
Produksi : Dasa Studio


Nadyan aku bocah gunung,
doh banget dunungku
Ora susah kathik nganggo bingung,
yen to pancen tresno aku..
Pancen isih dadi lakon,
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon,
Pepisahan karo aku..
Mugo mugo ojo nganti,
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinongo tinebihno,
Mring rubedo…
yo mas yo mas yo mas
Opo kowe ra kelingan,
Dolan neng omahku
Ono latar podho lelungguhan,
Gegojegan karo aku..
REFF :
kembali ke atas..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mJEeJZah6nc


Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.