Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA: NYIDAM SARI


Nyidam Sari
Vokal : Manthous
Ciptaan : Anjarany
Produksi : Dasa Studio


Upomo sliramu sekar melati,
Aku kumbang nyidam sari,
Upomo sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati..
Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetianing ati,
Tansah kumathil ning netro, rinoso
Keroso, rasaning ndriyo..
Midero sak jagad royo,
Kalingono, wukir lan samudro
Nora ilang memanise, aduh
Dadi ati selawase..
Nalikan iro ing ndalu, atiku
Lamlaman siro wong ayu..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae, lintange mlaku..
reff :
kembali ke atas..upomo sliramu sekar…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=S4BzJGOw9I8

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.