Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN TEMBANG, LANGGAM JAWA, CAMPURSARI : TAHAN GODHA


Lgm. TAHAN GODHA
Ciptaan : Eddy Laras
Vokal : Eddy Laras & Ami DS.
Produksi : IMC Duta Record


Pr :                                 
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo
Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha
Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
kembali ke atas..aduh lae, aduh ale mung tansah…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fi2v-RYtvpE

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.