Rabu, 07 Agustus 2013

Kumpulan Lagu Anak Jawa: Padang Mbulan



PADANG MBULAN
Yo, poro konco dolanan ning jobo
Padang mbulan, padange koyo rino
Rembulane sing ngawe-awe
Ngelingake ojo podo turu sore