Kamis, 20 Maret 2014

GENDING TAYUB - MADE KUNCORO

Mbah Joyo dijuluki Kemasan Kembang Sore ke-I. Mbah Joyo ugo duwe punggowo kang  melu, kang pinter nglaras gamelan, ngatur gending-gending ugo pinter nyipto wangune perhiasan emas, banjur punggowo mau dijenengake Raden Laras Tungkul utowo Joko Tunggul Waseso Yo Laras Tungkul...................






Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.