Senin, 24 Maret 2014

LAGU DANGDUT KOPLO BABU NGAMEN-DIAN MARSHANDA

Ciptaan: Miswan Samudra
Vokal : Dian Marshanda
Produksi: Samudra Record

Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku,
Lahir neng ndeso mlarat nasibku..
Melok cino kerjo dadi babu,
Ra tau nompo gajiku..
Juraganku ancen rodo’ mlotho,
Karo babu ijik pengen ngono..
Tinimbang ajur harga diriku,
Mendhing dodol suworoku..
Kok ndilalah ngamen neng bis-bisan,
Pethuk produser rekaman..
Aku ditawani dijak shotingan,
Lagune campursarian..
Kok ndilalah liwat suworoku,
Akhire aku terkenal..
Babu ngamen sing mbiyen nelongso,
Saiki uripe mulyo..
reff:
kembali ke atas..mbiyen mbiyen mbiyen…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8JVufJu6b94

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.