Kamis, 12 November 2009

LAYANG IBER - IBER

    Layang iber - iber inggih menika layang ingkang wosipun perkawis pribadi, ingkang kaandharaken saged menapa kemawon gumantung kabetahanipun ingkang nyerat.

    layang lelayu inggih menika layang ingkang wosipun pawarta kematian.

    layang kitir inggih menika layang ingkang wosipun cekak aos menapa perlunipun lan dipunkintun lumantar pos.Tambah Gambar

    layang ulem atawi undhangan inggih menika layang menika atur dhateng tiyang sanes supados tiyang ingkang dipunulemi rawuh ing papan lan wkdal ingkang sampun katemtokaken.

    Tuladha layang iber -iber

    Kang pandonga marang anakku

    Irawan, Ing Jakarta

    Wiyose ngger, sarehne sok sasi ngarep iki adhimu arep disunatake, mula yen ora ana alangan sawiji apa kowe mulih sadurunge tanggal sepuluh, saperlu arep dakjak urun rembug.

    wasana banget ing pangarep - arepku, lan sapungkure layang iki kabeh kulawarga tansah ginanjar slamet.

    Parakan, 22 Nopember 2009

    Wong tuwamu:


    Suradi

    Tuladha layang kitir

    Katur Mas Bayu, ing dalem

    Wiyose mas, yen ndadekake keparenging penggalih lan ora pinuju kagem piyambak aku nyuwun ngampil kagunganmu sepedha motor, arep dakenggo tilik sedulur kang lagi lara ing rumah sakit Ngesti Waluya Parakan.

    Dene anggonku mbalekake mengko bengi.

    Parakan, 22 Nopember 2009

    Adhimu :


    Sunaryo




Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...