Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA, CAMPURSARI -NELONGSO

Nelongso
Ciptaan : Ki Narto Sabdho
Vocal : Nonik Aprilia
Produksi : Dasa Studio



Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu
Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi
reff :
Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu
Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GlJE5uYrl6M

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.