Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM,CAMPURSARI: LARE GUNUNG


Lare Gunung
Ciptaan : Manthous
Vokal : Nurhana
Produksi : Dasa Studio


KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..
LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..
NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..
ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE NGGUNUNG..
reff :
KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..
LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..
NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..
ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE-LARE NGGUNUNG..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=75eNbAauw1I

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.