Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA-KALI OYA


Kali Oya
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record


Naliko ing wayah sore,
Gawang-gawang, mung katon eseme
Amung tansah ngawe-awe,
Angleledo.., mung ngatoni wae..
Sliramu wus ora ono,
Duh wong ayu, tego ninggal lungo
Mbok eling mbiyen prasetyo,
Sineksenan, ilineng kali oya..
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..
Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..
reff :
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..
Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W76mkJBh9Qk

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.