Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM TEMBANG JAWA CAMPURSARI-RAJA GODA


Raja Goda
Ciptaan : Teguh
Vokal : Ririt Rengganis
Produksi : Dasa Studio


Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
Sing dijawil mengko, bakale kinthil
Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem
Rojo goda, iku kang dadi arane
Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo
Rojo goda, lagi ketaman asmoro
Karo kenyo, sing ra tedhas jopo montro
Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
Dewi tresno, senenge mung bondho dunyo
Rojo goda, saiki ilang irunge
Dewi tresno lungo karo, sajak ngece,
Ono krete malangkerek, nantang bajul
Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul
reff :
kembali ke atas..sopo sing mandeng,…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5XWOPy11EnE


Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.