Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA : LANGGAM IJO IJO


LGM. IJO-IJO
Vokal : Manthous
Produksi : Dasa Studio


PR :
Jo ijo kembang kenongo
Kembang mlati putih rupane
Duwe bojo mas ojo sembrono
Nggo siji kanggo sak lawase

LK :
Putih putih dik kembang melati
Ijo ijo godhong meniran
Karepe munu dik yo mung yo mung yo mung siji
Yen dadi loro, aku kebetulan
reff :
PR :
Jo ijo si manalagi
Manalagi legi rasane
Duwe bojo kudu sing gemati
Golek gawe bendino rine

LK :
Abang abang dik wedange jahe
Nggo wedangan dik karo morotuwo
Dadi wong lanang dik iku iku iku patrape
Kalah menang hi jarno wae
PR :
Tuku salak mas diwadahi panci
Salak sepet sekaline
Senadyan gelak mas nanging nanging nanging gemati
Tiwas ngider ra wani lungo

LK :
Nam kupat om janure wis tuwo blarak
Nang wonosari ojo sarungan..isis
Yen lepat kulo nyuwun ngapuro
Lelagon iki namung guyonan
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Mb7MflqoSuM

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.