Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI LIRIK : TETESING WASPO

Lgm. Tetesing Waspo
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa studio


Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso
Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso
reff :
kembali ke atas..rino wengi…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fLuPAgAh1kQ

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.