Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA : MELATI RINONCE


Lgm. MELATI RINONCE
Ciptaan : ….
Vokal : Ririk,S.
produksi : Aini Record


Lha kae wus mrene,
Nyangking kembang melati rinonce
Tondho yekti, teteping kasaguhane
Nuli masrahake, tak tompo nuli dikalungake
Soyo tresno, tak sawang katon eseme
Ing nuli prasetyo,
Tan nedyo ginggang sak rekmo
Uwis nyoto biso gawe roso mulyo
Iki pasangonmu, mawar kuning
Kang kudu sumandhing,
Pangajabku,
Asih lahir trusing kalbu
reff :
kembali ke atas..lha kae wus…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8MGb-QSKdvo

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.