Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG-TEMBANG JAWA: KEMBANG KECUBUNG


Lgm. Kembang Kecubung
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous
produksi : Dasa Studio


Awite pisan ketemu…
Jroning ati, dona ora kuwowo
Ing sunareng netramu,
Gawe bingung rasaning atiku
Opo kang dadi sebabe…
Rino wengi, gandrung kapirangu
Amargo solah bawane,
Biso gawe brantangen atiku…
Wiwit iku, atiku soyo ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…
Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…
reff :
Wiwit iku, atiku soyo, ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…
Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aGCmJOzrpSA

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.