Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA : NGUJIWAT


Langgam Ngujiwat
Ciptaan : Ki NartoSabdo
Vokal : Ida Lala
Produksi : Aini Record


Nglam-lami ngujiwate,
Yen anggeget lathi anjijit alise
Sak solah bawane,
Lencir kuning nyengsemake
Sinawang yen ngujiwat,
Pamikir kang kuwat koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat,
Prasasat anggayuh jimat
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening
Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku
reff :
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening
Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jvlApjP-YoA

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.