Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA: SENGSEM

Langgam Sengsem
Ciptaan : Arif CJDW
Vokal : Putri Purnami
Produksi : Aini Record



Prasetyane kang kawiyos,
Dhuh luhure
Iku dadyo sengsem mring atiku,
Dhuh wong manis
Mrak kesimpir,
Lambeyane nggregetake
Samsoyo ngalelo,
Katresnanku amung siro
Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto
Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono
reff :
Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto
Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IbINHOnLaZc

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.