Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: PANJER RINO

Lgm. Panjer Rino
Ciptaan : Anjar Any
Vokal : Wiwid Sp.
Produksi : Dasa studio


Sawengi tan biso nendro
Gawang gawang katon aning netro
Tak sesuwun mugi enggal enjang
Kadosan ati sing kapang
Yen lintange panjer rino
Wus semburat sumunar ngalelo
Aku wus anganti anti tenan
Aneng stasiun balapan
*)
Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…
Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…
reff :
kembali ke *)..prasasat koyo sewindu…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=v1OUnyVHFKs


Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.