Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM CAMPURSARI: POTRETMU


Lgm. Potretmu
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Manthous
Produksi : Dasa studio

Iki potretmu, kang dak tompo bareng lan layangmu
Bungahing ati, ora koyo ing naliko iku
Margo potretmu, biso gawe ayeme atiku
Tansah sumanding ora pisah soko ing tanganku
Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur
Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu
reff :
Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur
Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FcKDtE_SocE

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.