Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG, CAMPURSARI-IKI SAPUTANGANKU

-->
Lgm. Iki Saputanganku
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Wahyuni
Produksi : ??


Iki saputanganmu,
Gondo arum kanggo pepelingku
Kembang mlati,
Mung sawiji tur dadi ati
Rino lan wengi,
Tak pujo-puji
Gunane, dadi tambane brantane
Ya iyo iya iyo
Nadyan adoh yen kadulu,
Nanging caket jroning ati
Wohing aren, selo ojo ngejur potro
Mbok yo eling, prasetyamu sepisanan
Iki lho.., iki saputanganmu
Tansah dadi tali katresnanku
Telong alit mung siro,
Kang tak anti-anti
reff :
kembali ke atas..iki saputanganku…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=z0mSsoW9uKo


Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.