Senin, 03 Juni 2013

Kumpulan Langgam Jawa, Tembang Campursari: Wiwit Nyidam


Lgm. WIWIT NYIDAM
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Soimah & Tedjo
Produksi : AS Record


Lk :
Eneng opo dik, kok sajake lesu
Ora mesem prengat-prengut, opo maneh ngguyu
Loro opo dik, mbok yo bloko wae
Sopo ngerti, aku duwe tambane
Pr :
Coba mriki mas, kulo kepingin kondho
Awak lungkrah, kroso lemes wis meh telung ndino
Pingin mangan mas, rasane ra doyan
Saben esuk, kok wis pingin rujakan

Duet : Monggo-monggo, neng puskesmas bebarengan
Pr : Kulo niki mas, ben di prikso bu bidan
Lk : Seneng tenan dik, atiku bungah tenan
Ojo-ojo, sliramu wis wiwit nyidam
Pr : Yen estu kangmas nopo kersane
Putro mbarep niki sak mangke

Lk : Lanang wadon yo dik yo, iku podo wae
Ning ojo lali,cukup loro tembe mburine
reff :
kembali ke atas..eneng opo dik,…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YkZ8BbJ27WM

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.