Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI -PANGGODANING KATRESNAN


Ciptaan : ??
Vokal : YUni Puspita
Produksi : ??


Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso
Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo
Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung
Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku


reff :
Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso
Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo
Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung
Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kY3A1osZ2fM

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.