Senin, 03 Juni 2013

KUMPULAN TEMBANG CAMPURSARI, LANGGAM JAWA- DADI ATI


Ciptaan : ??
Vokal : Eny S & Galih Ratna
Produksi : ??


Lk : (bowo)
“Gegarane.. wong akrami..,
Dudu.. bondho.. dudu..rupo..
Hamung..ati..pawi..ta..ne..
Luput.. pisan.., keno..pi..san..
Yen gam..pang…, luwih.. gampang..
Yen angel a..ngel ke…lang…kung…
Tan keno.. ti..numbas.. arto… “


Pr :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno
Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno
Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe
Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine
reff :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno
Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno
Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe
Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vPfcOBkS6pc

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.