Senin, 03 Juni 2013

LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: MAMET PRONO



Langgam Mamet Prono
Ciptaan : Joko S.
Vokal : Ndandunk
Produksi : Aini Record


Tansah hanglam-lami,
Endahing sekar kang nedeng mekar
Hamamet prono,
Ngembar arum ngebeki bawono
Sarwo edipeni,
Gawe kuwur sak jroning wardoyo
Kadyo rinujit,
Rasaku tansah poyang-payingan
Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati
Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan
reff :
Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati
Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CyWzsc0PR6o

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.