Kamis, 13 Juni 2013

Syi'ir Padang Bulan Habib Syekh

اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

(Padhang bulan, padhange kaya rina

Rembulane, sing ngawe-awe) 2X

Ngelengake, aja turu sore (e...kene tak critani, kanggo sebo mengko sore) 2X

(Iki dino, ojo lali lunga ngaji

Takon marang, ya’i guru kang pinuji) 2X

Enggal sira, ora kebujuk syetan (Insya Allah, kita menang lan kabegjan) 2X

(Lamun wong tuwa 2X keliru mimpine


Ngalamat bakal 2X getun mburine)2X

Wong tuwa loro, kundur ing ngarsa pengeran (Anak putune, rame 2X rebutan warisan) 2X

(Wong tuwa loro, ing njero kubur anyandang susah

Sebab mirsani, putera puterine ora ngibadah-dho pecah belah) 2X

Kang den arep-arep, yaiku turune rahmat (Jebul kang teka 2X nambahi fitnah) 2X

(Jaman kepungkur, ana jaman jaman buntutan

Esuk-esuk, rame 2X luru ramalan) 2X

Gambar kucing, dikira gambar macan (Bengi diputer 2X metu wong edan) 2X

(Kurang puas 2X luru ramalan

Wong ora waras 2X dadi takonan)

2X Kang ditakoni, ngguyu cekaka’an (Jebul kang takon 2x wis ketularan) 2x

اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ

عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.