Rabu, 07 Agustus 2013

Kumpulan Lagu Daerah Jawa: GAMBANG SULING



GAMBANG SULING
Gambang suling, ngumandhang swarane
tulat tulit, kepenak unine
uuuunine.. mung..nreyuhake ba-
reng lan kentrung ke-
tipung suling, sigrak kendhangane