Rabu, 07 Agustus 2013

Kumpulan Lagu Daerah Jawa: SUWE ORA JAMU




SUWE ORA JAMU
Suwe ora jamu
jamu godong tela
suwe ora ketemu
ketemu pisan gawe gela