Senin, 30 Desember 2013

LAGU DANGDUT KOPLO PREI OPLOSAN-ENY SAGITA

Ciptaan: Eny Sagita
Vokal : Eny Sagita
Produksi: Aini Record

Aku ngamen pengen dadi jutawan,
Tak rewangi ngamen turut prapatan..
Aku ngamen kawit isih perawan,
Tapi ngamen ora nganggo oplosan..
Naudzuubillah min dzaliik..
Naudzuubillah min dzaliik..
Tau ngamen ditanggap karo bayan,
Ditawani mlebu dapur rekaman..
Bareng aku uwis dadi jutawan,
Digarai beno kenek tuntutan..
Biyen ngamen neng dalan, ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan..
Oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman, prei ngombe oplosan..
reff:
kembali ke atas..aku ngamen pengen…
Biyen ngamen neng dalan, ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan..
Oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman, prei ngombe oplosan..

SUMBER VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=ORI9HQBQGMk

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.