Senin, 30 Desember 2013

LAGU WEDHUS DANGDUT KOPLO -DEVI ALDIVA NEW PALLAPA

Lirik Lagu Wedhus

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.