Rabu, 19 Maret 2014

Campursari Dalang Poer - Selingkuh MP3


Monggo dipun pirsani piyambak, penjenengan saged mirsani langsung utawi download wonten ing ngriki :



Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane, wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tega-tegane mring bojo
Kangmas nembung, niat arep rabi loro

Ngene lho jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh, harak luwih becik wayuh
Opo kowe, luwih seneng tak apusi
Aku njajan, nanging kowe ora ngerti

Opo kuwat mas opo kuwat, Urip nandhang sujono
Pancen angel jeng, Pancen angel darbe ati kencono
Opo ono mas, Tuladhane coba wanita ngendi
Kene kene jeng, Kene kene lungguho tak kandhani

Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah nyokrowati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

kembali ke atas..wiwit biyen mas… 




 

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.