Senin, 24 Maret 2014

DOWNLOAD LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO TRESNO WARANGGONO Vokal NUR BAYAN & IMAS SETYO RINI

 sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7U2RhIgiGYc
Ini nih salah satu lagu campursari keren ciptaan musisi favorit bapak saya,,,
Bapak saya memang ngefens dengan NUR BAYAN musisi asal Kediri ini...



Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan f. Imas Setyo Rini
Produksi : Aglies Record
LK:
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..
Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..
Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..
Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..
Pr:
Wis lilakno aku kangmas, wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..
reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..
Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..
Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..
Pr:
Wis lilakno aku kangmas, wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.