Senin, 24 Maret 2014

LAGU CAMPURSARI "KANGEN KOWE" Vokal JO KLITIK

Ciptaan : ??
Vokal : Jo Klitik
Produksi : Perdana Record


Aku neng kene tansah ngelengake kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekne..
Kayu garing kuwi paribasane,
Aku neng kene tansah ngenteni kowe..
Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku nggoleki..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku ngenteni..
reff:
Kembang kembang tebu kuwi paribasane,
Neng atiku kelingan nganti seprene..
Kembang kembang jambu awakku yo nganti kuru,
Opo kowe wis lali karo aku..
Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..
reff:
kembali keatas..aku neng kene..


 sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VD21kPgFvaM

Hahaha. lagu diatas sangat-sangat cocok untuk mewakili perasaan seseorang yang kangen dengan seseorang yang disayangiii namun jauh dimata...
Weleh weleh....
Baris pertama lagu ini... hmm 'AKU NENG KENE TANSAH NGELENGAKE KOWE'
:)
Yaaa....... begitulah ya... sampai keloro loro jarene...

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.