Kamis, 20 Maret 2014

Gending Tayup Warung Pojok Kebon Rojo









Warung Pojok Kebon Rojo

Ciptaan : NN

Vokal : Sulistyaningati

Produksi : Perdana Record



Wiwit biyen nganti saiki

Kutho jombang soyo mahanani

Kang wus kondang ing jabane negri

Weringin conthong tengah dalan katon asri

Yuk mirsani endahe jombang saiki

Warung pojok kebon rojo ninggal janji

Glinak-glinuk katone sing suguh kopi

Pancen nyoto warung pojok mahanani

Pancen nyoto warung pojok kebon rojo

Saben dino ayo podo midangetno

Baritane bapak poro projo

Nyoto kanggo wargo sing ono ndeso

Migunani kanggo sak dulur tani

Rabuk pupuk, emes obat dianani

Ojo lali perjuangane bapak bupati

Warung pojok kebon rojo tambane ati



reff :



kembali ke atas..wiwit biyen nganti…



sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vDvFfjGZltM

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.