Minggu, 29 Desember 2013

LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO NGANTI KAPAN Vocal WINANTI

Ciptaan : Sigit Efendi
Vokal : Winanti
Produksi : ??


Nganti kapan, rampunge panandang
Tangisku ra mbok roso..
Luh tumetes tanpo guno,
Ngrasak’ake nggonmu cidro, marang janji..
Dino dino mung tansah ngapusi,
Lawang ngarep ra tak kunci..
Nanging kowe metu mburi,
Mburu seneng ngujo ati, kowe lali..
reff:
Wis uwis anggonmu natoni,
Wis cukup nggonmu nglarani ati..
Ora guno anggonku mbelani,
Wong nyatane katresnanmu, ora mung siji..
Ngelingono jaman mbiyen mbiyene,
Kowe teko katon opo..
Nanging aku tetep nompo,
Tego temen yen saiki, gawe loro..
reff:
Wis uwis anggonmu natoni,
Wis cukup nggonmu nglarani ati..
Ora guno anggonku mbelani,
Wong nyatane katresnanmu, ora mung siji..
Ngelingono jaman mbiyen mbiyene,
Kowe teko katon opo..
Nanging aku tetep nompo,
Tego temen yen saiki, gawe loro..

Tidak ada komentar :

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.